QR Mezar

Wiki Article

QR Mezar
Neden Qr Makber kullanmalıyız?
Sevdiklerimizin yolırasını yaşatmak midein, Bizlerden ahir nesiller yürekin; Büyüklerimiz hakkında bili toka etmek yürekin Burial Qr hizmetini kullanabilirsiniz. Rastgele bir abonelik ve/yahut mahiye ve senelik ödeme gerektirmeyen sistemimiz ile sevdiklerinizin yazıırasını unutamayacağınız şekilde evetşkocaoğlann ve evetşatın!. Tek yapmanız müstelzim rahmetlik ve/yahut ölüm edene ilgili gösterici, biyografi, doküman, şiir vb. materyalleri bildirişim sayfamızda benimsemek ve bize telefon ile ulaşmanız. Qr Mezar sayfanız müheyya evetğunda size özel olarak hazırlanmış Qr (veri matrix) pleksiglas üzerine edisyonlı kopya olarak gönderilecek ve kabir taşına yapıştırabilirsiniz.

QR nedir?
QR kodu veya QR kodu, makineler tarafından okunabilen bir matris barkod türüdür. 1994 senesinde vüruttiren Japon şirketi Denso tarafından patentlenmiştir. Kod alelumum kare parafin yer üzerine yağız motiflerden oluşur. Otomotiv endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan QR kodu, Japonya ve Cenup Kore'de münteşir olarak kullanılmaktadır.


QR Metfen Zamanlı mı?
Iyi. QR Kara yer (Kare Kodlu Kabir) sistemi ile sevdiklerinizi ati nesillere tereke bırakabilirsiniz. Müddet namevcut. Oluşturulan sayfalar size ve ömür boyu özeldir.

QRMEZAR nedir?
Merhum üzerine bir şeyler ekleyebileceğimiz yahut merhumun adı, soyadı, doğum ve ölüm zamanı, qr mezar biyografi, yakarış, gösterici, şiir, özel devir, aile resimı vb. Bu sayfada QR (Harf matrisleri). . Mezara gelen görüşmeçilerin merhumun veya merhumun sistemini açmaları, temizıllı telefonlarının kamerasını harismaları, QR'yi (Matrix Code) taramaları ve angajmanyı uyma etmeleri yeterlidir. Sistemimiz süresiz olarak çhileışmaktadır. Abonelik zorunluluğu yoktur ve asla olmayacaktır. qr kod mezar Yalnızca yeni mezarlara değil mevcut mezarlara da uygulanabilmektedir. Kadim qr mezar veya yeni mevcut mezarlarınız derunin sıklet üzerinde çkızılışan özel QR (Matrix Code) hizmetlemeli pleksiglas yapıştırıcısını siz kıymetli müşterilerimize sunuyoruz.

Report this wiki page